Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά στα υπ΄όψιν ο Salah;

Ξανά στα υπ΄όψιν ο Salah;

Με τις πιθανότητες για την απόκτηση του Julian Brandt να λιγοστεύουν, ένα όνομα που έχει παίξει πολλές φορές στο παρελθόν στο ρεπορτάζ της Liverpool. Ο λόγος για τον 24χρονο εξτρέμ της Roma, Mohamed Salah, ο οποίος είχε περάσει από την Chelsea, χωρίς επιτυχία. Είναι ένα όνομα που έχει πολλές συμπάθειες στο στρατόπεδο των Reds, καθώς μπορεί να παίξει τόσο στα πλάγια, όσο και ως επιθετικός μέσος. Ωστόσο η Roma δεν θα ήταν πρόθυμη να χάσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη. Η περίπτωσή του θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Ο Brandt δείχνει να απομακρύνεται από τους Reds, καθώς πρόσφατα δήλωσε πως επιθυμεί να παίζει βασικός του χρόνου, θέλοντας να εξασφαλίσει μια θέση στην αποστολή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Με την Liverpool να απαρτίζεται κατά 90% και του χρόνου από τους Firmino, Lallana, Coutinho και Mane, δύσκολα θα μπορέσει να δώσει ο Klopp εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στον Brandt, οπότε η περίπτωσή του δυσκολεύει αυτόματα. Όμως το καλοκαίρι είναι μακρύ, και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αναμένουμε.

Παρόλα αυτά, ο δεύτερος στην λίστα του Klopp μετά τον Brandt, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν είναι ο Salah, αλλά ο Alex Oxlade-Chamberlain. Ο εξτρέμ της Arsenal μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Gunners, και η Liverpool φέρεται να είναι διατεθειμένη να δώσει 20 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. Ο Klopp φέρεται να τον έχει ψηλότερα στην εκτίμησή του, λόγω της ικανότητας του να παίξει σε πολλές θέσεις γύρω από την επίθεση, κάνοντας την προσθήκη του να φαντάζει ως μια καλή επιλογή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com